In apropiere

Poteci de munte

Local sunt foarte multi poteci pentru drumetii si panorame specatuculoase de vazut. Ne aflam in vecinatata parcului de animale salbatice, unde se poate organiza excursii in grup. Sau de ce nu sa organizati o dupa amiaza calare la sala de echitatie din Izvoare cu cai islandezi.  Chiar exista posibilitatea de a organiza o excursie la parcul de animale salbatice calarind.  Multa natura de vazut si atatea posibilitati de a o vedea in fiecare anotimp.


Activitati

Distractie de iarna

Pentru iubitorii de schi si snowboard, casa Beechtree este la doar 30 de minute distanta (4*4) de la statiunea de schi Harghita Madaras. La statiunea aveti posibilitataea sa folositi partiile cu permis de schi de  zi sau de o saptamana sau se poate organiza excursii cu schi de tura sau drumetii cu ghizi locali.

Sau puteti sa faceti o plimbare spre varf si sa admirati panorama.In zile foarte senine privelistea este cu atat mai speciala incat se poate vedea la o distanta de mai mult de 100 de km spre muntii Fagarasi.


Excursii locale

Zetea – Varsag – Odorheiu Secuiesc

Putin mai departe se afla  Parcul de animale Babusgató, unde este posibil mangaierea animalelor, fiind deschis tot anul. La lacul de baraj Zetea in luniile calde  se poate face kayaking si alte sporturi acvatice  sau pueti sa aveti  o dupa amiaza de relaxare pe maulul lacului si inotand in lac. La Varsag va recomandam excursiile cu caruta  sau cu sania spre cascada Csorgókő si belvedere. La Odorheiu Secuiesc este de neratat vizitarea Parcului Mini Transilvania.


Excursii

Excursie pe patru roti

Mai indepartat, dar tot merita o vizita :

Harghita Bai, statiune se schi si Parcul de aventura Balu

Baie Homorod – partie de schi, wellness si strand

Sighisoara, sit patrimoniu UNESCO  (1,5 ore)

Satul Viscri  (1 ora) sat   medieval UNESCO cu biserica fortificata,

Sovata (1ora )  strand, lacul Ursu, singurul lac sarat heliotermic din tara

Salina Praid (1ora)

Corund,  targ de ceramica traditionala (1ora )