Cumparaturi

In Izvoare si in Zetea o sa gasiti magazine mici pentru cumparaturi esentiale. Daca doriti sa mergeti la mari magazine universale, banca sau alte magazine, este nevoie sa va deplasati in Odorheiu Secuiesc.

Restaurante si baruri locale la 20 de minute de Bechtree, restaurante in Odorheiu Secuiesc (40 de minute distanta).

 

Restaurant

Restaurant Pethő

Harghita Madaras - 13 km

Restaurantul cu o capacitate de 60 de locuri vă aşteaptă cu drag cu specialităţi culinare ardeleneşti. Restaurantul pensiunii asigura feluri de mâncare gustoase si o atmosferă aparte pentru organizarea evenimentelor de familie.

Am destinat un spaţiu separat cu o capacitate de 30 de locuri, pentru organizarea evenimentelor speciale, traininguri, team-buildinguri. Acest spaţiu garantează confortul si intimitatea necesară desfăşurării unor astfel de evenimente.


Restaurant Súgó

Harghita Madaras - 13 km

În restaurantul nostru aflat la parter, cu o capacitate de 72 persoane oaspeţii noştri îşi pot începe ziua cu un mic dejun gustos tip bufet.

La cerere putem oferi demipensiune sau pensiune completă, dar puteţi alege şi din meniul a la carte, putând gusta preparatele specifice bucătăriei internaţionale, ungureşti şi transilvănene.


Cabana Madaras

Harghita Madaras: 13 km

Bucatarul cabanei intotdeauna se straduieste sa achizitioneze  toate ingredientele de la producatori locali, deorece noi credem cu tarie ca mancaruri deosebit de delicioase se pregatesc  cu ingrediente de calitate inalta. Ne pricepem foarte mult la bucataria  traditionala secuiasca, dar nu ne intimideaza nici cererile mai speciale.


Restaurantul Öregszivacs

Izvoarele - 2,5 km

Restaurantul Öregszivacs este asezat la poalele muntiilor Harghita in valea Izvoarele. Restaurantul cu o capacitate de 50 de persoane va asteapta cu gusturi traditionale. Locatia noastra asigura  preparate excelente si o atmosfera fabuloasa pentru intruniri de familie sau team building. De asemena parcul de aventura Fáradt Bakkancs va asteapta cu programe, experiente unice.


Restaurantul Árpád Háza

Subcetate – 9 km

Restaurantul mobilat cu mobila traditionala secuiana este casa aromelor traditionale secuiene. Locatia asezata aproape de barajul Zetea, este iubita pe drept pentru preparatele de inalta calitate, gatite din ingrediente bio. Dupa  un tur cu caiacul sau o plimbare la malul lacului, merita sa va popositi la noi.


Cofetaria Erdei sütiház

Zetea - 15 km

In cofetaria noastra toata lumea, de toate varstele  pot savura dulciurile sau pot sa potoleasca foamea cu sandvsurile noastre  simtindu-se ca acasa datorita atmosferei calduroase. Prajiturile noastre sunt pregatite cu cea mai mare atentie, cu ingrediente naturale, amintind de gusturile copilariei. Coetarie noastra lanseaza periodic retete noi, oferind clientilor fideli experiente, gusturi speciale.


Magazinul de inghetata Galéria

Tarnovita – 17 km

Magazinul de inghetata Galéria este localizata in satul Tarnovita la intrarea dinspre Odorhei. Magazinul isi asteapta clientii cu o terasa mare, cu loc de joaca pentru copii si bineinteles cu o gama larga de specialaitati de inghetata. Inghetata ta preferata se gaseste la noi!


Farmer Grill

Tanovita – 17 km

Farmer Grill, situat in Tarnovita, asteapta clientii cu  diferite preparate de carne gatite dupa retete traditionale, care pot fi servite la fata  locului sau luate la pachet. Merita sa va opriti aici pentru a va potoli foamea cu un mici gustos, carnati parjiti si multe altele.